Traxter

2022

I ndërtuar ekstra I fortë që të ju coj përtej punës tuaj ditore, Defender është Can-Am Side-by-Side më i aftë. Në vendet e punës, udhëtimet e gjuetisë, në agrobiznes & kudo që i nevojitet që ta kryej punën si duhet.

 

MËSOHUNI ME PUNË TË PËRFUNDUAR

platforma perfekte e punës është në anën tuaj në të gjitha situatat.

PUNA JONË? NGA LINDJA E DIELLIT DERI TE PERËNDIMI I DIELLIT.

Orar? Lista për të përfunduar? Në orar të punes? Defender thjeshtë punon. Dita përfundon kur te thoni ju, keshtu që merrni sa më shumë nga një side-by-side i krijuar që të përballoj çdo kusht. Pa afat kujdesi, pa mirëmbajtje shtesë. Ato janë mjetet që ju do të doni ti kaloni tek fëmijet tuaj, jo tek pika shitëse. Çdo Defender është i krijuar që ta mbaroj punën.

MBROJTJESE NGA MOTI

PËERMIRSONI MJETIN TUAJ ME HVAC

Dëshironi të përjetoni lumturi? Kapni çdo terren me vetbesim, derisa merreni me punë në një kabinë të mbyllur me ulëse të rehatshme dhe AC. Përdorni kontrollin klimatik automatik ose nxemjen, ventilimin, ose kondicionerin që të ju mbaj kabinën ashtu si ju doni në çdo mot. Në dispozicion në përzgjedhjen tonë të limituar të Defender.

 

KONTROLL ME GJASHTË

RROTA MË SHUMË. MË SHUMË PUNË E KRYER

Tërhiqni me vetbesim deri në 3,000-lbs (1360 kg) off road me mundësi që vjen nga kontroll të tërheqjes 6x6 dhe shkarkues më të gjatë me 182 x 137 cm gjatësi. Shkarkues me anim me fuqi hidraulike, konvertim në ngarukues, Përzgjedhja e Defender 6x6 i ka të gjitha.

Eksploroni pakot e Traxter & Specifikat

TRAXTER BASE HD7 T

TRAXTER BASE HD7 T Kur e kemi inxhinieruar Can-Am Traxter, ne nxorrëm të gjitha ndalesat. E krijuam të fortë, të gatshem dhe të mencur që të shkëlqej në gjithçka që ju duhet nga ai. Ju do të ndjeni dallimin sapo të uleni dhe të niseni.

 • EC T kategori e homologuar
 • 52 kf ( 38 kW )
 • 11 in. (28 cm) lartësi
 • Gomat 27-in. (68 cm) Maxxis† Coronado
 • VERSA-PRO ulëse stol
 • Ekran dixhital 7.6 inç

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER XU HD7 T

Traxter XU vjen i pajisur me shumë aksesorë të instaluar nga fabrika duke përfshirë gomat Maxxis Coronado 68 cm të montuara në rrota 35 cm, vinç dhe manovrim të fuqishëm dinamik Tri-Mode për manovrim më të mirë.

 • EC T kategori e homologuar
 • 52 kf ( 38 kw )
 • 11 in. (28 cm) lartësi
 • Gomat 27-in. (68 cm) Maxxis† Coronado
 • Vinç 2,041 kg
 • Dynamic Power Steering (DPS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER HD9 T

BËJ TË GJITHA. Më i forti, Can-Am më i aftë- Mundësi pune të shkëlqyeshme & adaptueshmëri për çdo përdorim me një çmim që është shumë i mirë për tu kaluar.

 • EC T kategori e homologuar
 • 65 kf ( 48 kw )
 • 11 in. (28 cm) lartësi
 • Gomat 27-in. (68 cm) Maxxis† Coronado
 • VERSA-PRO ulëse stol
 • 7.6” ekran dixhital

 

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER XU HD9 T

I GATSHËM TA MARR PUNËN. Traxter XU vjen i pajisur me shumë aksesorë të instaluar nga fabrika duke përfshirë gomat Maxxis Coronado 68 cm të montuara në rrota 35 cm, vinç, Sistem i frenimit Anti-locking (ABS) dhe manovrim dinamik Tri-mode për manovrim më të mirë.

 • EC T kategori e homologuar  
 • 65 kf ( 48 kW )
 • 11 in. (28 cm) lartësi
 • Gomat 27-in. (68 cm) Maxxis† Coronado
 • Vinç 2,041 kg
 • Dynamic Power Steering (DPS)
 • Anti-locking Braking System (ABS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER XU HD9 T

I GATSHËM TA MARR PUNËN. Traxter XU vjen i pajisur me shumë aksesorë të instaluar nga fabrika duke përfshirë gomat Maxxis Coronado 68 cm të montuara në rrota 35 cm, vinç, Sistem i frenimit Anti-locking (ABS) dhe manovrim dinamik Tri-mode për manovrim më të mirë.

 • EC T kategori e homologuar  
 • 65 kf ( 48 kW )
 • 11 in. (28 cm) lartësi
 • Gomat 27-in. (68 cm) Maxxis† Coronado
 • Vinç 2,041 kg
 • Dynamic Power Steering (DPS)
 • Anti-locking Braking System (ABS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER DPS HD9

MBIZOTERONI. Dynamic Power Steering (DPS) vjen për një fuqi punuese që nget mirë në çdo kthesë. Mbushëeni bagazhin e adaptueshëm, angazhoni 4WD, dhe drejtoni më të mirën pa e ngarkuar kuletën tuaj.

 • 65 kf ( 48 kW )
 • 11 in. (28 cm) lartësi
 • Rrotat 27-in. (68 cm)  XPS Trail Force
 • VERSA-PRO ulëse stol
 • Dynamic Power Steering (DPS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER MAX DPS HD9

MBRETËRONI. Dynamic Power Steering (DPS) vjen për një fuqi punuese që nget mirë në çdo kthesë. Mbushëeni bagazhin e adaptueshëm, angazhoni 4WD, dhe drejtoni më të mirën pa e ngarkuar kuletën tuaj.

 • 65 kf ( 48 kW )
 • 11 in. (28 cm) lartësi
 • Rrotat 27-in. (68 cm)  XPS Trail Force
 • VERSA-PRO ulëse stol
 • Dynamic Power Steering (DPS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER XU HD10 T

I GATSHËM TA MARR PUNËN. Traxter XU vjen i pajisur me shumë aksesorë të instaluar nga fabrika duke përfshirë gomat Maxxis Coronado 68 cm të montuara në rrota 35 cm, vinç , sistem i frenimit Anti-locking (ABS) dhe manovrim të fuqishëm dinamik Tri-Mode për manovrim më të mirë.

 • EC T kategori e homologuar  
 • Më shumë se 60 km/h
 • 82 kf ( 61 kW )
 • 13 in. (33 cm) lartësi
 • Goma 27-in. (68 cm) Maxxis† Coronado
 • 2,041 kg Vinq 
 • Dynamic Power Steering (DPS)
 • Anti-locking Braking System (ABS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER MAX DPS HD10 T

MERRENI ME VETE. Manovrim i fuqishëm i rehatshëm e kthen Traxter MAX në një fuqi që ju bën punën tuaj edhe më të lehtë. Me motor Rotax për punë të rënda, kapacitët për 6 persona dhe bagazh të levizshëm ju e përfundoni gjithçka.

 • EC T kategori e homologuar  
 • Më shumë se 60 km/h
 • 82 kf ( 61 kW )
 • 12.5 in. (31.8 cm) lartëso
 • Goma 27-in. (68 cm) Maxxis† Coronado
 • VERSA-PRO bench seat
 • Dynamic Power Steering (DPS)
 • Anti-locking Braking System (ABS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER PRO DPS HD10 T

PLATFORMË PERFEKTE. Can-Am më i mirë i botës me një shkarkues 1.37 x 1.82 m dhe cift rrotullues që të bartë si asgjë tjetër off road. Në punë, ferme, udhëtim gjuetie apo në kohë të lire. Traxter PRO është i ndërtuar që të zgjeroj çfar një mjet side-by-side mund të bëj.

 • EC T kategori e homologuar
 • Më shumë se 60 km/h
 • 82 kf ( 61 kW )
 • 13 in. (33 cm) lartësi
 • Goma 27-in. (68 cm) Maxxis† Coronado
 • 1,136 kg towing capacity
 • Dynamic Power Steering (DPS)
 • Anti-locking Braking System (ABS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER PRO DPS HD10 T

PLATFORMË PERFEKTE. Can-Am më i mirë i botës me një shkarkues 1.37 x 1.82 m dhe cift rrotullues që të bartë si asgjë tjetër off road. Në punë, ferme, udhëtim gjuetie apo në kohë të lire. Traxter PRO është i ndërtuar që të zgjeroj çfar një mjet side-by-side mund të bëj.

 • EC T kategori e homologuar
 • Më shumë se 60 km/h
 • 82 kf (61 kW )
 • 13 in. (33 cm) lartësi
 • Goma 27-in. (68 cm) Maxxis† Coronado
 • 1,136 kg towing capacity
 • Dynamic Power Steering (DPS)
 • Anti-locking Braking System (ABS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER XT HD10

I PAJISUR TA KRYEJ PUNËN. Mbrojtje e plotë e jasthme dhe vinç i instaluar nga fabrika plus zgjedhje aksesorësh nga parakolpi në parakolp – Traxter XT është gati kur jeni ju.

 • 82 kf ( 61 kW )
 • Deri në 13 in. (33 cm) lartësi
 • Goma 27-in. (68 cm) Maxxis† Bighorn 2.0
 • VERSA-PRO ulëse stol me ulëse përforcuese, Lëkurë XT e ulëses e përforcuar dhe ulëse shoferi e rregullueshme
 • Dynamic Power Steering (DPS)

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER X MR HD10

FORCA E NATYRËS. I testuar shumë që të dominoj kushtet e ndryshueshme, kjo fuqi punuese është e gatshme për baltë nga vinçi te koka, duke përfshire hyrje me gyp dhe Smart-Lok.

 • 82 kf ( 61 kW )
 • 15 in. (38.1 cm) lartësi
 • Goma 30-in. (76 cm) ITP Cryptid†
 • VERSA-PRO ulëse stol me ulëse përforcuese, Lëkurë XT e ulëses e përforcuar duke përfshirë prerjet X dhe ulëse shoferi e rregullueshme
 • Teknologji ekskluzive Smart-Lok™

>TE DHENAT TEKNIKE

>PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

TRAXTER PRO DPS HD10

PLATFORMË PERFEKTE. Can-Am më i mirë i botës me një shkarkues 1.37 x 1.82 m dhe cift rrotullues që të bartë si asgjë tjetër off road. Në punë, ferme, udhëtim gjuetie apo në kohë të lire. Traxter PRO është i ndërtuar që të zgjeroj çfar një mjet side-by-side mund të bëj.

 • 82 kf (61 kW)
 • 1.37 x 1.82 m bed
 • Goma 28 in. (71 cm) Maxxis† Bighorn 2.0
 • VERSA-PRO Ulëse stol
 • Bagazhi i poshtëm 316.5 L, Parakolp i përparëm i çelikut i integruar.

>TE DHENAT TEKNIKE

>GJENI SHITESIN 

>KERKONI NJE KUOTE/TEST PROVE

EMRI JONË NË TË

KRIJONI NJË OFF-ROADER TË AFTË PO AQ SA JENI EDHE JU ME AKSESORË CAN-AM ORIGJINAL.

PERSONALIZONI EKSPERIENCËN TUAJ

Ndihmues për fermë, platformë për gjueti, heqje bore për mot të keq--  Çdo Defender mund të bëj gjëra të panumërta. Zgjedhni nga Pjesët Can-Am dhe aksesorë që ju përshtatën çfar makina juaj mund të bëj, terrenin, dhe kushtet që ju përballoni.

 

VIZITONI NJË SHOWROOM

GJENI SHITËSIN MË TË AFËRT TË CAN-AM DHE QENDRAT E KONTROLLIT.

 

 

JU PO ASHTU MUND TË PELQENI

OUTLANDER 450/570

2022

Komfort i hatashëm & aftësi për të gjithë shoferët. Përzeirja perfekte e efikasiteti, performancës, dhe çmimit. Outlander 450 ose 570 ATV është e gjitha çka do ju duhet… dhe më shumë.

OUTLANDER

2022

Gjithçka që do ju duhet të mbizotëroni botën e jashtme. Outlander sjellë fuqinë dhe stabilitetin njëkohësisht, për manovrim të besueshëm, më së shumti kuajfuqi & bartjen më të mirë të kategorisë së saj. E krijuar të performoj në çdo terren apo sezon. E përshtatshme për çdo punë apo përdorim off-road.

Commander

2022

BËJ TË GJITHA. Ti dëshiron të luash. Ti dëshiron të punosh. Ti dëshiron gjithçka ndërmjet. Ty të nevojitet një legjend në rrota. Është vetëm një makineri e dizajnuar që ta bëj të ndodhë. I përsorur përmes përmirsimit dhe ridizajnimit, është një origjinal i vërtetë, i gjithanshëm po aq sa ju. Juve ju nevojitet Can-Am Commander i ri.