Sea-Doo Rise: Electric Hydrofoil

Sea-Doo po revolucionarizon argëtimin në ujë, duke hyrë në botën e pllakave elektrike hidrofoil (efoil) me një produkt tërësisht elektrik që është bërë për pothuajse këdo

Inovacioni - i ngritur.

E projektuar me zgjuarsi me veçori inovative dhe dinamike, pllaka elektrik me hidrofoil Sea-Doo Rise kalon me kalorësin e saj ndërsa fitojnë përvojë me kalimin e kohës, duke e bërë atë super të aksesueshëm për të gjithë familjen.

Një i llojit të tij

Surfoni në këmbë, në gjunjë apo edhe shtrirë, Sea-Doo Rise eFoil përmban një timon të tërhequr që ju lejon të vendosni kur duhet ta përdorni për ekuilibër shtesë ose të paloseni për t'u ndjerë si një sërfis i vërtetë.

Maksimizoni argëtimin

I ri në sport? Nuk ka problem! Ju mund të zgjidhni të hipni në dërrasën tuaj elektrike të sërfit në ujë pa e shtruar fletë metalike ose të vendosni pjesërisht ose plotësisht fletën. Dhe pastaj, ju jeni gati të fluturoni mbi ujë! Me një klikim të telekomandës, thjesht zgjidhni shpejtësinë tuaj të lundrimit dhe shijoni një përvojë pothuajse të heshtur.

Përvojë e ngritur

E aksesueshme, e thjeshtë për t'u përdorur dhe e lehtë për t'u karikuar, dërrasa e sërfit me hidrofoil tërësisht elektrik Sea-Doo Rise ofron një përvojë të lartë për të maksimizuar argëtimin tuaj në ujë.

Në dispozicion verë 2024

Për më shumë lajme dhe përditësime mbi Sea-Doo, regjistrohuni në buletinin tonë!

Njihuni me formacionin Sea-Doo 2023

Udhëtimi perfekt për çdo aventurë