PAJISJE PER MESHKUJ

Jetoni më shumë emocione duke veshur veshjen e duhur. Shikoni grupin tonë të pajisjeve për 2024 dhe zgjidhni të preferuarat tuaja përpara aventurës së ardhshme.

Humbni në rehati dhe stil.

Zbuloni linjën e re të pajisjeve të kalërimit për meshkuj. Koleksioni 2024 sjell grafika të guximshme dhe ngjyra të reja, në mënyrë që të humbni stilin ose të tregoni pasionin tuaj për rrugën edhe kur nuk jeni duke hipur.


Gjeni të gjitha pajisjet që ju nevojiten përpara se të shkoni në arratisjen tuaj të ardhshme.

Helmeta e re dhe sistemi i integruar i komunikimit

Një përzierje e përsosur e sigurisë dhe lidhjes

Bëhuni më të lidhur me vetëm një klik dhe teknologjinë Bluetooth! Shtoni sistemin e komunikimit VIBE në kaskën tuaj ADVEX për cilësi audio superiore dhe më shumë lidhje në rrugë.

Pajisja gjithëpërfshirëse e kalërimit

Ka gjithmonë pajisjen e duhur Can-Am për ju

Për të gjithë kalorësit! Zbuloni pjesët që ofrojnë përmasa gjithëpërfshirëse për përshtatje, rehati dhe mbulim më të mirë. Jetoni më shumë emocione duke veshur pajisjen Can-Am që njihni dhe e doni.

Modele të frymëzuara nga rruga

Tregojini botës stilin tuaj të rrugës Can-Am

Me grafika të theksuara dhe ngjyra të reja, ka gjithmonë një veshje sportive dhe pajisje që plotësojnë stilin tuaj. Kudo që të shkoni, tregoni pasionin tuaj për markën që është gjithmonë me ju në rrugë.

Mësoni edhe më shumë rreth koleksionit tonë

Gjithçka që ju nevojitet në rrugë dhe jashtë saj