Sea-Doo Adventure Moto Tirana

Ne organizuam një sezon hapjeje dhe provë për mjetet ujore Sea-Doo në një liqen. Ngjarja u zhvillua për klientët aktualë të Sea-Doo dhe klientët e rinj të mundshëm të interesuar për markën. Një mundësi absolutisht e mahnitshme për të parë dhe testuar produktet në veprim.

 

 

 

Naš Deler Moto Tirana organizirao je probnu vožnju i Sea-Doo Adventure na prekrasnom jezeru. Događaj je bio namijenjen Sea-Doo kupcima i novim potencijalnim kupcima zainteresiranim za brend.

 

Nevjerojatna prilika da vidite i testirate proizvode na djelu!

 

Bilo je dostupno nekoliko testnih modela: GTX 130 PRO, SPARK TRIXX, GTX300LTD. Počeli smo u 11 sati, a završili oko 17 sati.

Pogledajte video na dnu ovog posta!

------------

Location : Liqeni i Banjes 

We organized an opening season and test drive for Sea-Doo watercrafts in a lake. Event was made for actual customers of Sea-Doo and new prospect customers interested in the brand. Absolutely amazing opportunity to see and test the products in action.

There were multiple test models available: GTX 130 PRO, SPARK TRIXX, GTX300LTD.

We started at 11:00 and finished around 17:00.