2024 3-wheel Can-Am On-Road lineup

Vehicule Can-Am cu 3 roți

Descoperă pasiunea pe 3 roți

Stabile, ușor de manevrat și de controlat: explorează noi drumuri. Descoperă noile vehicule Can-Am pe trei roți, concepute pentru orice tip de călătorie și pentru fiecare rider.

Personalizabil

Mii de opțiuni de personalizare te așteaptă. Fiecare Can-Am se ajustează la stilul rider-ului, iar modificările precum schimbarea panourilor caroseriei, adăugarea de spațiu de depozitare sau îmbunătățirea ergonomiei fac parte din experiența unică.

Ușor de condus și distractiv!

Trăiește o libertate fără limite alături de Can-Am, ușor de condus și plină de adrenalină. Cu o învățare rapidă, singura ta grijă va fi să înfrunți virajele de pe drum!

Stabil & Accesibil

Cu arhitectura sa în formă de Y, vehiculele Can-Am pe trei roți sunt stabile și confortabile. Can-Am te va ajuta să depășești limitele performanței, iar poziția confortabilă de condus te va face să îți dorești mai mult.

Explorează gama de vehicule Can-Am pe trei roți

Can-Am Ryker
2025

Descoperă libertatea supremă explorând noi terenuri de joacă pe șosea, pe drumuri accidentate și oriunde îți dorești, cu ușurință, pe vehiculul pe trei roți Ryker. Personalizează-l chiar astăzi!

Can-Am Spyder F3
2025

Design îndrăzneț și puternic. Asta este esența Can-Am Spyder F3. Te va duce dincolo de limitele performanței, iar poziția relaxată de condus te va face mereu să îți dorești mai mult.

Can-Am Spyder RT
2025

Cu un aspect modern, confort îmbunătățit și mai mult spațiu de depozitare, Spyder RT nu doar că îți deschide calea către aventurile pe drumuri deschise, dar reprezintă și vârful de gamă a modelelor pe 3 roți.

Can-Am Canyon
2025

Noile vehicule pe trei roți, pregătite pentru aventură, sunt acum disponibile! Descoperă modelele Can-Am Canyon, Canyon XT și Canyon Redrock, create pentru orice tip de drum.

Female rider on a Can-Am Ryker

Încearcă-l și convinge-te

Can-Am Ryker and Spyder vehicles on a learning circuit with orange cones

Ce licență îmi trebuie?

2023 Can-Am On-Road vehicle lineup posed on a scenic ocean overlook

Descoperă oferte și promoții

Cu ofertele și promoțiile noastre, poți achiziționa Can-Am Ryker sau Can-Am Spyder la cel mai bun preț posibil.

Get answers about 3-Wheel Vehicles

Group of Can-Am riders laughing together

BLOG

Descoperă toate informațiile necesare, alături de sfaturi utile oferite de experții noștri, care îți vor explica tot ce trebuie să știi înainte de a achiziționa sau de a conduce un vehicul Can-Am pe trei roți!

Îmbunătățește-ți experiența pe drum

Găsește accesoriile și echipamentele perfecte pentru a trăi mai multe momente pline de adrenalină.

Accessorized 2024 Can-Am Ryker Sport vehicle

Accesorii & Echipamente

Accesoriile și echipamentele Can-Am sunt completările perfecte pentru a duce vehiculul tău la următorul nivel. Experimentează accesorii de înaltă calitate care se potrivesc perfect, funcționează impecabil și îți vor îmbunătăți următoarele plimbări.

XPS maintenance products

Produse de mentenanță

Cu o gamă completă de produse pentru pregătirea zilnică a vehiculului și depozitarea pe termen lung, produsele XPS sunt concepute pentru a depăși așteptările celor mai exigenți rideri și condiții.