2024 3-wheel Can-Am On-Road lineup

Vehicule Can-Am cu 3 roți

Redescoperă plăcerea de a te plimba

Stabile, ușor de condus și controlat: trăiește senzația drumului deschis și nu te mai uita în urmă. Descoperă cele mai recente vehicule cu 3 roți Can-Am, create pentru fiecare călătorie și fiecare motociclist.

Personalizabil

Mii de opțiuni de personalizare disponibile. Fiecare Can-Am răspunde personalității rider-ului său - schimbarea de panouri laterale, adăugarea de spații de depozitare sau actualizarea pentru o ergonomie îmbunătățită fac parte din experiență. Mii de opțiuni de personalizare disponibile.

Ușor de condus

De la școli la programe de instruire și grupuri de motocicliști, procesul de a învăța să conduci un Can-Am este mai accesibil decât s-ar putea crede.

Sigur & Stabil

Datorită designului în forma literei Y, vehiculele noastre cu 3 roți Can-Am sunt atât stabile, cât și confortabile. Can-Am te va încuraja să îți depășești limitele performanței, iar poziția relaxată a șezutului te va face mereu să dorești mai mult.

Vehicule Can-Am cu 3 roți

Ryker

Can-Am Ryker

2024

Aventura te așteaptă. Pe tot parcursul zilei și al nopții, ai la dispoziție tot ceea ce îți trebuie pentru a domina orice drum, fără restricții. Întrebarea este doar: unde vei alege să te distrezi?

Spyder F3

Can-Am Spyder F3

2024

Design îndrăzneț și puternic. Can-Am Spyder F3 va atinge limitele performanței, în timp ce poziția relaxată a șezutului îți va stârni mereu dorința de mai mult.

Spyder RT

Can-Am Spyder RT

2024

Cu un aspect modern, confort sporit și spațiu suplimentar de depozitare, Spyder RT nu este doar cheia pentru a descoperi tot ce oferă drumul deschis, ci este vârful turismului de lux.

Alege ce ți se potrivește

Suntem aici să te ajutăm

2023 Can-Am On-Road vehicle lineup posed on a scenic ocean overlook

Oferte și Promoții

Cu ofertele și promoțiile noastre, obține-ți Can-Am Ryker sau Can-Am Spyder la cel mai bun preț posibil.

Învață mai multe sfaturi de conducere

• DO YOU NEED A LICENSE TO RIDE A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE?

DO YOU NEED A LICENSE TO RIDE A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE?

Citiți articolul
  • IS RIDING A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE THE SAME AS RIDING A MOTORCYCLE?

IS RIDING A CAN-AM 3-WHEEL VEHICLE THE SAME AS RIDING A MOTORCYCLE?

Citiți articolul
  • HOW CAN YOU SAFELY RIDE WITH A PASSENGER ON YOUR 3-WHEEL VEHICLE?

HOW CAN YOU SAFELY RIDE WITH A PASSENGER ON YOUR 3-WHEEL VEHICLE?

Citiți articolul

Găsește accesoriile perfecte care se potrivesc vehiculului tău și îmbunătățesc experiența ta pe drum

Accessorized 2024 Can-Am Ryker Sport vehicle

Accesorii

Experimentează accesorii de înaltă calitate, care funcționează corect, se potrivesc perfect și oferă o senzație plăcută, îmbunătățind astfel experiența viitoarelor tale călătorii.

Group of riders chatting next to two 2024 Can-Am Ryker vehicles

Echipamente

Trăiește mai multe momente pline de adrenalina purtând echipamentul potrivit. Descoperă colecția noastră de echipamente pentru 2024 și alege-ți favoritele înainte de următoarea aventură.

XPS maintenance products

Produse de Mentenanță

Cu o gamă completă de produse, acoperind toate necesitățile de la pregătirea zilnică a călătoriei până la stocarea pe termen lung, produsele XPS sunt concepute să depășească așteptările chiar și ale celor mai pretențioși piloți și condiții de utilizare.