Späť na tlačové správy

BRP uvázda snežné skútre Lynx v Severnej Amerike

Výrobca snežných skútrov Lynx prináša tradíciu severského jazdenia a celkom nový, vzrušujúci štýl jazdy do Severnej Ameriky, určený pre pokročilých jazdcov.

Valcourt, Quebec, Canada, February 17, 2021 – BRP (TSX: DOO; NASDAQ: DOOO) začína exportovať najpredávanejšiu značku snežných skútrov v Európe "Lynx" do Severnej Ameriky. Tento krok predstavuje prvé uvedenie novej značky v regióne za posledné dekády a prináša so sebou úplne nový, severský štýl jazdy - niečo, po čom už roky túžilo mnoho pokročilých jadzcov.

Na úvod prináša BRP do Severnej Ameriky dva high-end snežné skútre Lynx, konkrétne model RAVE RE, zostrojený tak, aby ešte znásobil vzrušenie z trailového jazdenia a model Lynx Boondocker DS, stvorený na dobývanie miest pokrytých hlbokým snehom. Obidva modely sú určené pre skúsených, vašnívých jazdcov, ktorí hľadajú úplne nový a vzrušujúci zážitok z jazdy.

"Posledné desaťročie som sníval o tom, že uvedieme značku Lynx na severoamerický trh nielen s cieľom rozšíriť možnosti pre samotných jazdcov, ale takisto im priniesť možnosť zažiť a užiť si úplne odlišný zážitok z jazdy" uviedol José Boisjoli, prezident a výkonný riaditeľ BRP

"Toto je nová, vzrušujúca kapitola v histórií snežných skútrov: nepredstavujeme iba nový model, predstavujeme celkom novú značku pre Severnú Ameriku, čo sa nestalo počas niekoľkých uplynulých dekád" dodal.

Zacielené na hardcore nadšencov, severský štýl jazdenia je mimoriadne aktívny, bez zbytočného cruisovania a relaxu. Je v prvom rade o objavovaní neobjaveného. Modely RAVE RE a Boondocker DS zodpovedajú tomuto štýlu jedinečnými, high-end vlastnosťami, ktoré poskytujú jazdnú charakteristiku a excelentné ovládanie, stvorené pre tento štýl jazdy.

"Lynx jazdci žijú z objavovania neznámeho, bažia po tom byť prví na snehu a poslední odchádzať" vraví Janne Tapio, Škandinávska bývala svetová majsterka v snow-crosse a projektový leader pre snežné skútre Lynx. "Veria, že najlepšie cesty sú vytvorené prírodou a sú pripravení čeliť najťažším skúškam vďaka modernému a aktívnemu zážitku z jazdy. To je to čo prináša značka Lynx"

Magické čaro značky Lynx pochádza z jej dlhodobého serverského dedičstva a komunity vyznávajúcej "Sisu" - tvrdé a vytrvalé nasledovanie svojej vášne a cieľov a vášne s odhodlaním uspieť a dominovať.  Extrémne náročné jazdecké podmienky v blizkosti Polárneho kruhu vyformovali dizajn a inžinierstvo tak, aby stroje vydržali neustálé trestanie od nehostiného prostredia, kde neexistujú odhŕňače snehu a snežné skútre Lynx si musia poradiť za každých podmienok. Jadzci ktorí ich vyskúšajú, sa rýchlo stanú ich zástancami, pretože pochopia, že rozdiel je skutočný.

O spoločnosti BRP

Sme globálnym lídrom vo svete powersporst vozidiel, pohonných systémov a člnov, postavených na viac ako 75 rokoch vynaliezavosti a intenzívneho zamerania na zákazníka. Naše portfólio špičkových a charakteristických produktov zahŕňa snežné skútre Ski-Doo a Lynx, vodné skútre Sea-Doo, terénne vozidlá a štvorkolky Can-Am, člny Alumacraft, Manitou, Quintrex, Stacer a Savage, lodné pohonné systémy Evinrude a Rotax ako aj motory Rotax pre motokáry, motocykle a rekreačné lietadlá. Naše línie výrobkov dopĺňame špecializovanými dielmi, doplnkami a odevmi, aby sme zabezpečili komplexný zážitok z jazdy v každom smere.

S ročným obratom 6,1 miliárd USD z viac ako 120 krajín sveta tvorí našu globálnu pracovnú silu približne 12 600 vynaliezavých ľudí.

www.brp.com

@BRPNews

Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo, Can-Am, Rotax, Evinrude, Manitou, Alumacraft, Telwater a logo BRP sú ochranné známky spoločnosti Bombardier Recreational Products Inc. alebo jej pridružených spoločností. Všetky ostatné ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.