De ce să alegi un vehicul cu 3 roți?

Fără griji. Doar plăcerea de a conduce.

O nouă experiență la îndemâna ta. Doar cu permis de conducere

Poți trăi senzația de libertate pe un Can-Am cu 3 roți fără să deții un permis de motociclist. Verifică legislația locală pentru detalii.

Explorează întreaga gamă

Can-Am Ryker
2026

Descoperă libertatea supremă explorând noi orizonturi oriunde îți dorești, cu ajutorul vehiculului cu 3 roți Ryker, atât de ușor de condus. Personalizează-ți propriul model chiar astăzi.

Can-Am Spyder F3
2026

Design îndrăzneț și robust. Despre asta este vorba. Can-Am Spyder F3 va forța limitele performanței, în timp ce poziția de condus relaxată te va face să îți dorești mereu mai mult.

Can-Am Spyder RT
2026

Cu un aspect modern, confort sporit și spațiu de depozitare suplimentar, Can-Am Spyder RT nu este doar cheia care îți deschide drumul către necunoscut, ci reprezintă apogeul luxului în călătoriile de tip touring.

Can-Am Canyon
2026

Aventura începe cu modelele Can-Am Canyon, Canyon XT și Canyon Redrock, create special pentru a cuceri orice drum.

Alege vehiculul CU 3 roți care ți se potrivește.

Several people taking their Can-Am 3-wheel motorcycle driving test

Testează-l. Condu-l. Adoră-l.

Pe cât de simplu, pe atât de eficient

Rezervă un test drive pentru a-ți descoperi modelul preferat, explorează noua gamă în persoană și discută cu experții noștri pentru a afla ce face experiența Can-Am atât de unică.

A Can-Am 3-wheel female rider on the open road

Se conduce cu permis categoria B

Ești gata de drum.

Nu ai nevoie de permis de motocicletă pentru a te bucura de experiența Can-Am pe 3 roți. Află mai multe detalii la cel mai apropiat dealer.

A rider gives a thumbs up aboard his all-yellow 2026 Can-Am 3-Wheeler

Nu rata ofertele noastre!

Îmbunătățește-ți experiența la drum

Echipament și accesorii

Libertatea înseamnă să fii pregătit. Iar cu echipamentul potrivit, poți merge oriunde, în stilul tău.

ACCESORII

Detaliile fac diferența cu accesorii concepute pentru a ridica fiecare călătorie la un alt nivel.

Can-Am On-Road

Piese și Întreținere

De la piese originale la întreținere specializată, tot ce ai nevoie se află aici.