ДЛАБОК СНЕГ

Освојте вертикални искачувања, пресечете го недопрениот прав или ткајте меѓу тишината на шумата - нашите длабоки снежни санки реагираат на една пара и се лизгаат без напрегање.

САМИТ

2025

Моторните за снег Summit, опремени со револуционерниот Rotax мотор, обезбедуваат беспрекорна агилност и моќна навигација низ длабок снег, нудејќи итна реакција во предизвикувачките зимски пејзажи.

БЕСПЛАТНО ВОЗЕЊЕ

2025

Конструиран да ги совлада најпредизвикувачките услови за пудра и да го прави тоа со неспоредлив талент, Freeride извонредно се истакнува во арена каде што смелите искачувања и монументалните спуштања се стандардно очекување.

ПАТЕКА

Ski-Doo продолжува да ја редефинира извонредноста во светот на снежните спортови, издигнувајќи ги нивните моторни санки по патека на нови височини во однос на перформансите, маневрирањето и удобноста на возачот.

РЕНЕГАДИ

2025

Дизајнирана за оние кои бараат возбуда во сезоната на мразови, нашата линија има продолжени патеки кои обезбедуваат зголемена тракција и супериорна удобност. Со различни Rotax мотори за избор, ние нудиме совршен Renegade за секој ентузијаст на патеката.

MXZ

2025

Ослободете го бестрашниот дух на натпреварување со Ski-Doo MXZ! Дизајниран со најсовремена технологија, овој пионер нуди возбудливи перформанси и прецизно ракување што ја отсликува пргавноста на мотокрос велосипедот, без разлика на теренот.

Гранд туринг

2025

Натоварени со елеганција, кадифен комфор и исклучителни перформанси, Grand Touring моторните санки обезбедуваат неспоредлива авантура за возење од две лица и за пилотот и за придружникот.

CROSSOVER

Crafted for boundless exploration, this snowmobile is your ticket to wherever your spirit of adventure beckons. Exceptional performance on well-worn paths is seamlessly fused with unparalleled off-trail potential, echoing the indomitable spirit of the modern crossover adventurer.

Заднина

2025

Искусете го зенитот на кросовер возење на снег со Ski-Doo Backcountry. Чудо што ги спојува агилноста на патеката и моќта надвор од патеката, што го прави суштински избор за уникатните желби на секој возач на снег - сега засилено со возбудливите перформанси на робусниот турбо мотор Rotax.

 

Експедиција

2025

Без разлика дали се движите по сопствена патека или одите по пробиена патека, линијата Ski-Doo Expedition нуди неспоредлива флексибилност и перформанси во една моторна санка. Справете се со задолженија во вашата кабина, а потоа, за неколку моменти, тргнете во возбудливо бегство.

АЛАТКА
Спортските мотори за снег на Ski-Doo се генијално дизајнирани да комбинираат робусни работни способности со елементи кои обезбедуваат супериорна удобност и перформанси. Тие се идеален избор за претворање на тешките снежни задачи во пријатни викенд авантури.

Скандиќ

2025

Ослободете ја моќта и финесите на Скандиќ. Неговата огромна вештина за влечење поврзана со широк досег обезбедува лесно извршување на тешките задачи, обезбедувајќи извонредна флотација за да се впуштите низ кој било терен каде што бара должност.

Тундра

2025

Санките од тундра се пофали со елегантна градба, што ги прави карактеристично агилни меѓу работните санки. Тие претставуваат идеално решение за лесните комунални потреби без да се наруши банката.

СРЕДЕН

Санки оптимизирани за почетници или ситни возачи, кои нудат соодветна ергономија и идеална моќ за универзално задоволство во возењето, без оглед на искуството или растот.

Самит Нео

2025

Доживејте ја возбудата од авантурите на Самит во длабок снег во компактна санка идеална за новодојденци, помали возачи или секој што бара помалку застрашувачко возење со одлична вредност.

MXZ Neo

2025

Искусете ја возбудата на линијата MXZ спакувана во пргав, компактен санки совршен за нови авантуристи или оние со помал раст, со одлична вредност.

МЛАДИНА
За младите авантуристи кои се желни да ги освојат патеките и да издлабат низ снегот, MXZ 120 и MXZ 200 претставуваат возбудлива шанса да го искусат тоа Ski-Doo чувство!

MXZ 120 / 200

2025

За младите авантуристи кои се желни да ги освојат патеките и да издлабат низ снегот, MXZ 120 и MXZ 200 претставуваат возбудлива шанса да ја искусат уникатната возбуда што доаѓа со тоа чувство за скијање!

СЕ СЕ ДОСТАПНИ МОДЕЛИ НА SLED 2024

ИНТЕРЕСИРАНИ СИ ЗА СКИ-ДОО од 2024 година? ОДРЕДЕНИ МОДЕЛИ СЕ СЕ УШТЕ ЗА РАБОТИ!

ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА ИДЕАЛНА ПАТЕКА

ИСТРАЖЕТЕ ГИ НАШИТЕ АЛАТКИ ЗА ИЗБОР ЗА ДА ЈА НАЈДЕТЕ ИДЕАЛНАТА ПАТЕКА ЗА ВАС.